Blogg
4 oktober 2012 09:29

Tidig morgon

Klockan är 8.54 och jag har hunnit äta frukost, rida en häst, mocka nio spånboxar, ge hö och halm till 19 boxar och därefter rida en häst till. Nu sitter jag inne för frukost nr 2 och har en hiskelig värk i min högra käke då min visdomstand får tandköttet att bulta och bli inflammerat.

Tandläkaren är bokad för vecka 44 och just nu känns det som om det blir att leva på fil och soppa tills dess. Inte kul alls! Men idag kan jag inte tänka på det. Anledningen till varför jag var ute och red första hästen stax efter 5 på morgonen, är p g a att jag ska på 10-årsjubileum för ett livstilsmagasin ikväll. Igår glömde jag fråga om det var ok att jag går lite tidigare så nu har jag jobbat ihop mig lite tid istället.

Det är ganska lugnt idag då några har åkt iväg med hingstarna till insyning för 35-dagarstest. Dessutom har Daniel börjat (välkommen!) och Anna  åker iväg för att rida i Ikast. Själv ska jag jobba med lagret och hämta en tjej på tågstationen som ska provjobba som hästskötare och sedan får vi se vart jag hjälper mest.

Nu måste jag ut igen. Jag ser fram emot att mingla med några av Danmarks största profiler som jag inte har någon aning om vilka de är och vad det gör/har gjort… Intressant.

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar