Sport
10 juli 2014 07:00

Torsdag i Falsterbo

Det är torsdag i Falsterbo och trycket börja öka. Under dagen avgörs flera finaler i hoppning och för dressyrens del börjar det hetta till i samband med morgonens Grand Prix.

Hoppdagen i Falsterbo inleds med en 1,45-hoppning som inleder de internationella tävlingarna.. Vill ni få chansen att se Tornesch och Malin Baryarad Johnsson får ni komma tidigt, då de är ett av ekipage. Under eftermiddagen  fortsätter den internationella hoppningen med kvalet till Longines Grand Prix klockan 15.

Finaler kommer också att avgöras, både i ponnyernas och ungdomarnas Grand Prix-hoppning. För hoppningens del avslutas dagen med 7-åringarnas championatskval med start klockan 17:30.

På dressyrbanan blir det kändistätt redan klockan nio, då det är CDI3* Grand Prix, med bland andra Patrik Kittel och Scandic till start. Därefter är det tid för de unga ryttarna att rida första omgången i Gina Tricot Future Elite. Både 5- och 6-åringarna ska sedan gå sista rundan för helgen i finalerna som avgörs med start 14:15 respektive 16:30. Framåt kvällskvisten är det också fritt fram för publiken att bevittna Grand Prix-ekipagens öppna träning.

Lockas man av annat än tävling är det såklart fullt fräs på showbanan. Se lusitanohästar i en GP-show, vallhundar i en uppvisning med får, islandshästclinic eller saddlebred show.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden