Hoppning
18 maj 2014 19:03

Tre svenska GP-placeringar

Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredricson och Mariano Maggi har alla tagit placeringar i Grand Prix-hoppningar runt om i Europa på söndagen.

Mariano Maggi och Easy Contact Humlan var trea i söndagens Grand Prix i Ebreichsdorf, Österrike. GP-hoppningen gick över 1,45-hinder och hade över 50 starter. Det svenska ekipaget gjorde två felfria rundor och var knappt två sekunder efter segraren i omhoppningen.

I danska Odense, där det också har ridits nationshoppningar, blev Rolf-Göran Bengtsson tia i det trestjärniga meetingets avslutande Grand Prix-hoppning över 1,60-hinder tillsammans med Unita Ask. Klassen hade 50 startande ekipage och 13 av dem var felfria i första rundan. Unita Ask gick andra rundan på tredje snabbaste tiden men fick ett nedslag på vägen. Erika Lickhammer och Liberty Man blev tolva i lördagens GP-kval över 1,50-hinder. Lickhammer var också sjua i en 1,45-klass i Odense tillsammans med Bellinda i helgen. 

I brittiska Windsor red Peder Predricson H&M Sibon till en tionde plats i söndagens Grand Prix över 1,60-hinder. Det svenska ekipaget hade näst bästa tiden i omhoppningen men rev två hinder i jakten på hundradelar. Klassen hade drygt 30 startande. 

Läs mer om de svenska framgångarna i Windsor här. 

Resultat, Österrike

Resultat, Danmark

Resultat, Storbritannien

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden