Hoppning
27 juni 2015 18:42

Tre svenska NM-medaljer

Inget guld men tre svenska medaljer är dagens skörd i de individuella klasser på årets NM som avgjordes under lördagen i Bernstorffsparken i Köpenhamn.

Närmast guldet kom Kajsa Björe med Little Grace i finalen för children över två 1,20-rundor. Ekipaget gick felfritt även i laghoppningen och var runt en sekund från guldet som stannade i Danmark. Madeleine Young Shing slutade på femte plats med Albion.

Bland young rider på 1,40-hinder blev det  brons för Ebba Larsson och Waterford efter omhoppning om silver och brons mot ett danskt ekipage. Även detta NM-guld stannade i Danmark. Utan medalj men in på placering kom Louise Torgersen/Alisia och Cornelia Rylén/Zwiggy som delade fjärde plats med ett norskt ekipage.

I U25- på 1,40-höjder blev det omhoppning om brons mellan Arvid Tenfält och Malin Carlbäck bakom två danska ekipage. Medaljen gick till Arvid som med Ultima var 0,09 sekund snabbare än Malins Abrina.

I ponnyfinalen för kategori B kom Nathalie Persson på tredje plats  med Ard Chuan Delight som felfri genom aktuella klasser.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden