Hoppning
16 november 2015 15:21

Tre svenskar till Stuttgart

Till helgen står Stuttgart värd för säsongens femte deltävling i hoppningens världscup. Tre svenska ryttare ingår i den meriterade deltagarlistan.

Tre svenskar till Stuttgart
Malin Baryard Johnsson och H&M Tornesch, här på årets EM i Aachen, återvänder till Tyskland för att försöka samla poäng i världscupen. Photographer Roland Thunholm

Det är Henrik von Eckermann, Douglas Lindelöw och Malin Baryard Johnsson som kommer med sina bästa hästar. Alla tre har redan samlat poäng som de gärna vill utöka. Som vanligt blir det en tuff uppgift med många duktiga emot. Meetinget i Stuttgart är som regel en av de tävlingar i världscupen som lockar flest namnkunniga ekipage.

Stuttgart är också en tävling med nästan lika många prisbilar som Sweden International Horse Show. Malin Baryard Johnsson har vunnit två bilar i Stuttgart, båda med god hjälp av Butterfly Flip.

Världscupklassen går som vanligt på söndag och visas direkt i SVT Play.

Deltagarförteckning
Ställning i världscupen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden