Fälttävlan
19 april 2021 12:12

Trestjärnig topplacering till Sara Algotsson Ostholt

TopprestationMed Michael Jung dubbelt i topp och Ingrid Klimke steget efter red Sara Algotsson Ostholt i mål som fyra i helgens trestjärniga korta klass i Tyskland. "Chicuelo gjorde sin bästa dressyr någonsin", skriver Algotsson Ostholt på Instagram.

Trestjärnig topplacering till Sara Algotsson Ostholt
Sara Algotsson Ostholt gjorde en kanoninsats tillsammans med Chicuelo (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

”Väldigt nöjd med vår första internationella tävling det här året”, skriver Sara Algotsson Ostholt på Instagram efter helgens topprestation i tyska Radolfzell. Med totalt 26,2 straff slutade hon fyra med den tilltänkta OS-hästen Chicuelo i den trestjärninga korta klassen under söndagen.

”Chicuelo gjorde sin bästa dressyr någonsin med 75 procent och felfri superterräng inom tiden, även hoppningen var felfri med endast 0,8 för tiden. Slutade på fjärde plats bland 94 starter och världsekipage.” Det skriver Sara Algotsson Ostholt på Instagram med en bild på resultatlistan, där ingen mindre än Michael Jung placerat sig dubbelt i topp på 18,8 med Fischer Chipmunk FRH respektive 22,7 straff med Fischer Wild Wave. Ingrid Klimke står som femma på 26,7 straff med SAP Hale Bob OLD.

Hela resultatlistan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden