Hoppning
30 oktober 2012 20:30

Två på en gång för Henrik

Henrik von Eckermann gjorde den gångna helgen två tävlingar på en gång. Det var nämligen både hans första och hans sista tävling med Lady Capitol.

Platsen var Hannover och det trestjärniga meetinget German Classics. Henrik ville ge Allerdings lite ledigt inför världscupen i Verona om två veckor och hade därför ingen häst för de större klasserna. I stallet fanns dock den 10-åriga Lady Capitol (e Lancer II-Capitol I) ägd av en kund som för tillfället fanns i USA.

– Jag fick låna hästen och hon gjorde verkligen ett bra jobb. Men det handlade bara om Hannover så jag kommer inte fortsätta att tävla henne, berättar Henrik för worldofshowjumping

Som Ridsport tidigare rapporterat kom Henrik och Lady Capitol fyra i en 1,45-klass och på elfte plats i Grand Prix efter ett felfritt förstavarv på 1,60-höjder.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden