Sport
13 juli 2015 13:41

Tysklands EM-lag i dressyr klart

Tyskland har beslutat vilka som kommer att rida i deras dressyrlag under EM i Aachen 2015.

Tysklands EM-lag i dressyr klart
Kristina Bröring-Sprehe tog VM-brons individuellt, samt VM-guld i lag förra året, tillsammans med Desperados. Nu ingår hon i det tyska EM-laget. Roland Thunholm

Strax före GP-küren i Hagen offentliggjordes vilka fyra som kommer att rida för att försvara lag-EM-guldet i dressyr i Aachen, 12-16 augusti 2015.

Det blir Kristina Bröring-Sprehe, Matthias Alexander Rath, Isabell Werth and Jessica von Bredow-Werndl.
– Vi ville stoppa alla spekulationer och ge alla ryttare förutsättningar för att helt och hållet koncentrera sig på deras framtida uppgift, säger Klaus Roeser, ordförande i tyska dressyrkommittéen, till Eurodressage.

Totilas var med sin ryttare Matthias Alexander Rath i helgen tillbaka på tävlingsbanan, med sikte just på EM.
– ”Toto” var villig att prestera idag, och särskilt piaffen och passagen var ännu bättre än i Grand Prix. Tyvärr hade vi några allvarliga, men onödiga misstag, till exempel halten och den första piruetten. Men nu har vi tid att jobba på det, säger ryttaren till tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden