Hoppning
10 februari 2015 19:00

Ungdomar jagar poäng

Till helgen är det dags igen. I Borås samlas juniorer, young rider och U25-ryttare för att tävla om poäng som kan bära till Scandinavium och Gothenburg Horse Show.

Ungdomar jagar poäng
Louise Torgersen och Alisia vann förra årets Krafft Young Rider Cup och har bra finalchans även i år. Roland Thunholm

Det är det  sista kvalet för juniorer i GHS Morgondagens vinnare. De 16 främsta ekipagen efter helgens tävlingar i Borås  går vidare till final i Scandinavium.
Regler

Aktuell ställning
Krafft Young Rider Cup har samma kvaltävlingar och det handlar om att bli bland de tio främsta ekipagen som får fortsätta till Scandinavium och där tävla mot lika många jämnåriga utländska ekipage.
Regler
Aktuell ställning
Lövsta Future Challenge Jumping U25 ska ta fram tre U25-ryttare som i Scandinavium får tävla samtliga internationella seniorklasser utom världscupen. Under kvalen plockar ekipagen poäng i klasser från 1,45-höjder och uppåt. Utöver de tre ekipage som kvalar kommer förbundet att handplocka två ekipage. Det ger även utlandsbaserade U25-ryttare möjlighet att komma till Scandinavium.
Aktuell ställning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden