Hoppning
12 februari 2015 14:58

Uppvärmningen avklarad

Uppvärmningen kan sägas vara avklarad. Nu är det skarpt läge resten av veckan i Borås ridhus som toppar med fredagens SM-finaler och söndagens Gina Tricot Grand Prix.

Uppvärmningen avklarad
Irma Karlsson vann dagens 1,40-hoppning (arkivbild. Roland Thunholm

I torsdagens 1,40-hoppning över två faser var Niklas Arvidsson som vanligt mycket snabb. Denna gång räckte det dock inte ända fram Niklas fick nöja sig med andra och tredje plats bakom segrande Irma Karlsson som med Balahe (sto f -02 e Baloubet de Rouet-Flamingo, uppf Hans Stodell) fick en segermarginal på nästan en sekund.

Förmiddagens tidshoppning över 1,35-hinder vanns av Evelina Tovek och den Hollandfödde Zidane VIII (val f -04 e Grosso Z-T Hors La Loi) före Emma Emanuelsson/Le Jardin.

Nu väntar vi på den första SM-klassen för respektive seniorer på 1,50-höjder kl 16.00, young rider över 1,40-hinder kl 18.45 samt juniorernas 1,35-hoppning kl 20.30. Samtliga klasser är direkt mot klockan men det handar i huvudsak inte om att vinna. Eftersom resultat följer med till fredagens finaler är det viktigare att rida så felfritt som möjligtoch bli bland de 20 som går till final i respektive SM.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden