Blogg
29 november 2014 13:26

Vilken dag det har varit!

Hej på er alla hästälskare. :) Vilken dag det har varit, så himla kul med många överraskningar och mycket glädje.

Rasmus väckte mig kl 5.15 så det  var upp och hoppa in i duschen, på med ridkläderna och ner i stallet. Jag började med Robban och till min förvåning fanns inga dressyrstaket men i stället stod hela körbanan på plats… I detta läge är det bara att göra det bästa av situationen för ändra kan man inget kl 06-07 då vi hade ridtid på banan!

Robban var betydligt lugnare och Rasmus gav mig en trygg känsla. Upp på nästa! Triviant galopperande, jag runt kör hinderna i lätt sits och han var otroligt lugn och harmonisk och kändes väldigt mjuk och fin till min stora glädje. 🙂 Triviant gjordes iordning för vetcheck som han klarade galant!

Efter träningen var vi alla hungriga och intog hotellets goda frukostbuffé kl 8.00.

Kl. 09.00 började jag ladda om för tävlingen och behöver mina små rutiner. Min start tid var kl 11.12 och jag behöver 45 minuter framridning med honom. Robban var väldigt fin på framridningen men dock spänd för miljön inne på banan i vissa moment… Man kände att han blev påverkad av miljön och i bland var han bakom mig och i bland missförstod han mig… Han är väldigt grön och det är bara att träna mer i olika miljöer. Vi blev 3:a och det är ju fantastiskt att vi har kommit så långt som till Friends Final som var årets mål med Roberto i år. 🙂

Efter klassen så var alla deltagarna i Lövsta Future Challenge bjudna på mingel av Antonia Axelsson Johnson som sponsrar  denna fantastiska serie som ger så mycket möjligheter att få tävla på nationella bra tävlingar med otroliga priser och fina miljöer.

Vi fick tyvärr smita från minglet då Triviant oroligt undrade var jag höll hus! Kl 14.30 var min starttid för Knock out dressyr där Malin Baryard och jag var ett team. 🙂
Kl. 14.10 svingade jag mig upp i sadeln på en väldig glad och busig Triviant som flög rakt upp i luften när Jens gjorde ett provhopp på framridningen! Jag tog tag i min  andning och red in på arenan där jag skulle möta Emelie Brolin på sin jättefina Briman. Vi skulle rida ett spegelvänt program på Grand Prix nivå. Publiken var fantastisk och jublade och hejade och Triviant tyckte att det var lattjo lajban att visa upp sig med många frust och småhopp. 🙂 Vi vann första delen med publikens hjälp och nu fick Malin tre sekunders försprång och var naturligtvis snabbast!

Patrick red Weihenstephaner och tävlade mot Minna som red Don Charly! Båda var jättefina och jag måste säga att det kom en liten tår när jag tittade på den bedårande Don Charly. 🙂

Patrick vann över Minna och nu var det min och Trivis tur att göra upp om segern mot Patrick!
Patrick är ett proffs och vet natuligtvis våra svagheter… som han försökte utnyttja, ha ha han ville heta upp publiken och jag ville kyla ner publiken som bestämde sig för att välja mittemellan! Underbara PUBLIK. 🙂

Triviant vann och nu var det upp till Malin att hoppa bättre och snabbare än Angelica… Och Malin lyckades och segrare blev Malin och jag. Jippi!
Fantastiska priser från Carpe Diem en dubbelsäng var till Malin och mig med ett sammanlagt värde 155 000 tusen!  Och superfina priser från Agria. Tusen tack alla sponsorer för dessa priser ! Och den största kramen går till publiken, ni är grymma!

Dagen avslutades med sponsormöte, landslagsträff och naturligtvis den fantastiska showen som våra barn älskar. 🙂

Vi hörs i morgon!  

/Charlotte

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Vi ökar!Det firar vi med endast 15:- för första månaden