Sverige
8 september 2017 22:00

Wången bjuder in till kurs med Angelo Telatin

En världsauktoritet på utbildning av hästar och ryttare kommer till Sverige. Angelo Telatin håller kurs på Wången i oktober.

Wången bjuder in till kurs med Angelo Telatin
Angelo Telatin kommer till Wången och håller kurs.

Angelo Telatin är assistant professor som undervisar om hästens beteende, inlärningsförmåga och träning vid Delaware Valley University, USA. Han är ISES styrelsemedlem, internationellt känd instruktör, efterfrågad föreläsare, forskare och en ryttare som gärna rider utan huvudlag på hästen. Därtill är han en av få i världen med en av den högsta ackrediteringen inom coaching från det brittiska ridsportförbundet. 

Nu kommer han till Sverige. 7-8 oktober håller han kurs med temat ”Varför gör min häst så?” på riksanläggningen Wången. Det blir en hel dag fortbildning för Wångens elever och lärare, samt en öppen clinic under helgen med fokus på problemhantering i allt från ridningen till markarbete.

Läs mer om kursen här

Vill du inspireras av Angelo Telatins metoder kan du kolla in klippet där han tävlar i hoppning på 1,15-nivå – utan något som helst huvudlag på hästen: 

Angelo Telatins hemsida 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden