Avelsnyheter
7 december 2011 12:48

Inte klart att Schockemöhle tar över

Nu surrar avelsvärlden av vilda rykten om att det är klart att Paul Schockemöhle, bland annat känd som Totilas nya delägare, tar över Flyinges avelsverksamhet. Detta dementeras av vd Marianne Lilja Wittbom.

Flyinge AB:s  styrelse har däremot gett Marianne Lilja Wittbom klartecken att inleda förhandlingar med de konstellationer som finns kvar till tredje rundan. Om lite mer än en vecka kan den bästa partnern för Flyinges avel presenteras – om parterna når en överenskommelse
– Jag vill tydliggöra att de utländska intressenter vi träffat är privata näringsidkare, inte avelsförbund.

När det gäller intressenter så är listan lång på personer som besökt Flyinge, och ja, Paul Schockemöhle är en av dem.
– Han var här för cirka två veckor sedan i ett officiellt möte. Han är en av flera som vi träffar igen nästa vecka i en tredje runda. Men att han skulle vara hetare kandidat än någon annan stämmer inte.

Läs mer i Ridsport nummer 24/2011, som kommer till våra prenumeranter i morgon torsdag (8 december) och finns i butik från och med den 10 december.
Om du vill ha tidningen direkt hem i brevlådan, klicka HÄR.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden