Charlott Dujardin kommer snart åter till Flyinge.
Charlott Dujardin kommer snart åter till Flyinge.
Foto: Mikael Persson/MiP Media

Charlotte Dujardin tillbaka till Breeders

Avelsnyheter  Det blir en favorit i repris på Breeders Trophy i höst. Mästaren Charlotte Dujardin kommer tillbaka för att prova de unga gångartshästarna.

Charlotte Dujardin, bland annat vinnare av OS 2012 och 2016, höll hov på Flyinge när hon testred 4-åringarna i höstas (kolla in bildbomben här). Nu är det klart att hon kommer tillbaka till årets Breeders Trophy, återigen för att rida 4-åringarna.

Tomas Torgersen, tävlingsledare för Breeders Trophy, ser fram emot besöket av brittiskan.
- Charlottes framträdande var helt klart en höjdpunkt under fjolårets evenemang och det var helt slutsålt i hallen. Vi tror att publiken är minst lika intresserad av att komma och titta i år, säger Tomas I ett pressmeddelande.

Charlotte Dujardin kommer att provrida de tio bästa fyraåriga gångartshästarna och testridningen kommer att ske lördagen den 7 oktober i Flyinges stora ridhus. Den 25 maj släpps biljetterna till Breeders Trophy.

Läs mer:

Dujardin hyllade vinnaren Dragon Welt

Drottning Dujardins test

  • Annons