Avelsnyheter
4 april 2017 09:16

Charlotte Dujardin tillbaka till Breeders

Det blir en favorit i repris på Breeders Trophy i höst. Mästaren Charlotte Dujardin kommer tillbaka för att prova de unga gångartshästarna.

Charlotte Dujardin tillbaka till Breeders
Charlott Dujardin kommer snart åter till Flyinge.

Charlotte Dujardin, bland annat vinnare av OS 2012 och 2016, höll hov på Flyinge när hon testred 4-åringarna i höstas (kolla in bildbomben här). Nu är det klart att hon kommer tillbaka till årets Breeders Trophy, återigen för att rida 4-åringarna.

Tomas Torgersen, tävlingsledare för Breeders Trophy, ser fram emot besöket av brittiskan.
– Charlottes framträdande var helt klart en höjdpunkt under fjolårets evenemang och det var helt slutsålt i hallen. Vi tror att publiken är minst lika intresserad av att komma och titta i år, säger Tomas I ett pressmeddelande.

Charlotte Dujardin kommer att provrida de tio bästa fyraåriga gångartshästarna och testridningen kommer att ske lördagen den 7 oktober i Flyinges stora ridhus. Den 25 maj släpps biljetterna till Breeders Trophy.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden