Dressyr
24 juli 2017 12:21

Överlägsen GPS-seger för Anna Blomgren Rogers

(Uppdaterad med filmklipp) Seger med god marginal och personbästa i Grand Prix Special blev det under söndagen för Anna Blomgren Rogers och 9-åriga TŸrveslettens Quattro i Frankrike.

Överlägsen GPS-seger för Anna Blomgren Rogers
Anna Blomgren Rogers och 9-åriga Tørveslettens Quattro tog hem en Grand Prix Special-seger i Frankrike. Här ses de vid en show i Odense för två år sedan (arkivbild).

Svenska dressyrryttaren Anna Blomgren Rogers, baserad i Nederländerna, har under helgen tävlat vid det trestjärniga dressyrmeetinget i Deauville, Frankrike.

Med Tørveslettens Quattro (DWB sto f-08 e Quarterback-Carno) tog hon under fredagen en sjunde plats i Grand Prix med 68,9 procent. Klassen hade 29 startande och vanns av Mary Hanna, Australien, på Calanta. I söndagens Grand Prix Special med 12 startande ekipage var Anna Blomgren Rogers och Quattro överlägsna. Med 75,039 procent tog de hem segern med stor marginal före Mary Hanna – denna gång på Boogie Woogie 6.

Segern gav Anna Blomgren Rogers cirka 10 000 kronor i prispengar.

Resultat Grand Prix Special 

Anna skriver på sociala medier hur strålande glad hon är över resultatet och beskriver Quattro som en otrolig talang och en ”once in a lifetime”-häst. Här kan du se ett klipp från ritten:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden