Fälttävlan
22 april 2017 15:24

Flera svenskar i topp efter hoppningen

OS-ryttarna Sara Algotsson Ostholt och Niklas Lindbäck är med i toppen efter lördagens hoppning i den tvåstjärniga klassen i polska Sopot.

Flera svenskar i topp efter hoppningen
En felfri hoppning lyfte Sara Algotsson Ostholt ett snäpp i resultatlisten och hon är tvåa inför terrängen. Roland Thunholm

Niklas Lindbäck tappade dock den ledning han hade med dressyrspecialisten och EM-hästen Cendrillon. Det blev ett nedslag i hoppningen och ekipaget är nu trea.

För OS-ekipaget Sara Algotsson Ostholt/Reality blev det dock en felfri runda och en andra plats inför den avslutande terrängen. Det är tätt mellan ekipagen i klassen som har flera svenska ekipage, till exempel är Christoffer Forsberg/Hippo´s Saporo inte ens tio straff från ledaren med sin 13:e placering efter dressyr och hoppning. Totalt har den tvåstjärniga klassen 54 startande ekipage. 

I den enstjärniga klassen med över 60 ekipage är Nathalie Blomquist och Hope It bästa svenska ekipage med en sjätteplats efter dressyr och hoppning. 

Tävlingen går att följa direkt via gratis webb-tv.

Resultat CIC***

Resultat CIC**

Resultat CIC*

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden