Anna Nilsson på väg mot seger i ett soligt Össjö.
Anna Nilsson på väg mot seger i ett soligt Össjö.
Foto: Fredrik Jonsving

Anna Nilsson vann CIC1* i Össjö

Fälttävlan  Anna Nilsson red Candy Girl till seger i den internationella korta enstjärniga klassen i Össjö på lördagen. Lina Forsberg vann U25-klassen med Caloj.

Anna Nilsson och Candy Girl (HANN sto f 2005 e Contendro I-Argentinus, uppf Northeim Zuchthof Fries, äg Anna Nilsson och Björn Leander) slutade på sitt dressyrstraff, 46, när den korta enstjärniga klassen summerade på Össjö Hästsällskaps internationella tävlingar under lördagen. 

Klassen hade 19 ekipage som gick ut i terrängen och av dessa var det bara segerekipaget som lyckades hålla nollan för både hinder och tid i terrängen. Candy Girl har en hel del internationell rutin och har gått några trestjärniga klasser utomlands.

Tvåan Lina Forsberg var nästan 7 straff efter segraren tillsammans med Kaizen. 

Lina Forsberg vann U25-klassen i Össjö

I U25-klassen, som reds som en nationell enstjärnig klass, gjorde 20 ekipage upp. Hermanstorpsryttaren Lina Forsberg red Caloj till en knapp seger före tvåan Vendela Eriksdotter Rubin/Vienna Imperial och fick 20 000 kronor för sin seger. 

På tävlingen rids också en lång internationell klass med tolv starter som avslutas med banhoppning i morgon, söndag. Här är Ulrika Bladh bästa svensk efter dressyr och hoppning med en andraplats. 

Resultat

Läs mer:

Anna Hassö tog täten på Össjös internationella

Ulrika Bladh red hem CCI1*