Fälttävlan
3 juni 2017 18:21

Fälttävlan på Strömsholm i full gång

Det rids flera klasser i fälttävlan under Strömsholmstävlingarna. En internationell enstjärnig klass och en internationell tvåstjärnig klass är huvudnummer.

Fälttävlan på Strömsholm i full gång
Niklas Lindbäck toppar den internationella tvåstjärniga klassen på Strömsholm efter dressyr och hoppning. Kim C Lundin, Kim@witnet.se

I den tvåstjärniga klassen, CIC2* delade Frida Andersén/Pirat och Niklas Lindbäck/Fairy Tale ledningen efter dressyren på lördagen med samma straff, 46,2. Båda ledarekipagen var också felfria i den efterföljande hoppningen. Klassen har 20 startande ekipage. 

I CIC1* är det 24 ekipage som gör upp. Efter lördagens dressyr var det danskt i topp genom Anne Cathrine Sellaeg/Diamond Diaz med 45,2 straff. Bästa svensk efter dressyren var Madelene Gustafsson på Miami C med 45,8 straff. Miami C tog dock över ledningen efter en felfri banhoppning och Diamond Diaz åkte ner till fjärde plats efter fyra straff i hoppningen. 

De internationella fälttävlansklasserna avslutas med terräng i morgon, söndag. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden