Fälttävlan
31 juli 2017 13:34

Dags för årets första Breedersfinal

Den här helgen rids final i Breeders Trophy för 6-åriga fälttävlanshästar. Den går på Hovdala utanför Hässleholm samtidigt som NM.

Dags för årets första Breedersfinal
Så här såg det ut när Linda Algotsson red Aramis till seger i Breeders för 5-åringar förra året - nu är det dags för 6-årsfinalen. LottaPictures AB

Den 3 till 6 augusti rids årets första Breeders Trophy-final. Det är finalen för 6-åriga fälttävlanshästar som avgörs under Hovdala International Horse Trials utanför Hässleholm samtidigt som NM i fälttävlan.

I ett pressmeddelande berättar SWB att Linda Algotsson och Aramis (SWB val f 2011 e Cartier-Alpen Fürst, uppf Eva och Bo Pettersson, äg Linda Algotsson), som vann championatet i 5-årsklassen förra året, kommer till start.

Vinnande ekipage i Breeders får 20 000 kronor som delas lika mellan uppfödare och ägare. 

Breeders i fälttävlan för 4- och 5-åringar rids samtidigt som den traditionella Breedersveckan på Flyinge i början av oktober. 

Start- och resultalistor

Regler

Arrangörens webbplats

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden