Hoppning
22 december 2016 12:52

Tilda Eldh ny ryttare på Cash In

I somras tog hon lagbrons på ponny-EM, lagom till jul har stallet fyllts på med Peder Fredricsons tidigare stjärna Cash In. Det gäller Tilda Eldh som nu går fullt ut som junior på stor häst.

Tilda Eldh ny ryttare på Cash In
Tilda Eldh och hennes nya partner Cash In, tidigare i höst tog Stephanie Holmen valacken till fina 1,50-placeringar.

Sedan september i år är det stor häst enbart som gäller för Tilda Eldh, från Vallarum utanför Vollsjö i Skåne. I en stor artikel i Ystads Allehanda porträtteras ryttaren som blir 16 i april nästa år. 

Tilda tog i slutet på november över Cash In (Holst f -03 e Cash and Carry-Corofino I) som sedan i maj tävlats av Stephanie Holmén. Cash In såldes av Peder Fredricson till USA men kom tillbaka.

Tilda Eldh har redan hunnit göra tre tävlingar med valacken. Det var premiär på Södertäljes stora nationella meeting i början på december och i Åstorp tog de en femte plats i en 1,30-klass. Rena joggingrundorna för Cash In som på Elmia tog fina placeringar på 1,50-höjd och är i full tävlingskondition. 

Nu satsar Tilda Eldh på Morgondagens Vinnare i Göteborg med både Cash In och hennes tidigare bästa häst Delia VDL. I år blev hon femma i Morgondagens vinnare med Delia VDL. Dessutom tävlar Tilda familjens egna uppfödningar som de snart 6-åriga Plexus (SWB f -11 e Lux Z-Guidam, uppf/äg Eva-Britt Eldh) och Quinsilon (SWB f -11 e Quintender-Upsilon vd de Heffinck, uppf/äg Eva-Britt Eldh). 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden