Hoppning
9 mars 2017 15:30

Meredith Michaels-Beerbaum gör comeback efter världscupfallet

I början av februari föll Meredith Michaels-Beerbaum på sista hindret i världscupen. Ambulansfärd och brutna revben blev resultatet, men nu blir det comeback.

Meredith Michaels-Beerbaum gör comeback efter världscupfallet
Meredith Michaels-Beerbaum gör sig redo för start.

Den trefaldiga världscupvinnaren Meredith Michaels-Beerbaum fick ett tråkigt slut på världscuprundan i början av februari när hon och Comanche föll på sista hindret. Efter ambulansfärden ut från banan konstaterades brutna revben och Meredith har därmed fått avstå tävlingarna i Florida där hon befinner sig under vintern.

Hon föll från plats 20 till 29 på världsrankingen under sin konvalescens, men nästa vecka är det troligen dags att tävla igen.
– Jag är tillbaka i sadeln och tog mina första språng idag. Jag känner mig väldigt bra. Om allting fortsätter smidigt hoppas jag på att hoppa några små klasser på tävlingen nästa vecka, skriver Meredith på sin hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden