Hoppning
21 maj 2017 19:17

Rylen och Hickey söndagens 1,45-vinnare

I Falun och Norrköping reds under söndagen klasser över 1,45-hinder. Segrarna blev John Hickey och Cornelia Rylen.

Rylen och Hickey söndagens 1,45-vinnare
Cornelia Rylen och John Hickey tog hand om 1,45-segrarna i Norrköping och Falun (arkivbilder)

Falu Ryttarsällskap hade en 1,45 med grundomgång och omhoppning som högsta klass. Inget av de sex ekipagen lyckades rida felfritt i grundomgången, så det blev John Hickey på Boogie Woogie (sto f-06 e Elf-Carbano, uppf Kryzysztof Lik) som tog hem segern med sina fyra fel. Tvåa kom Nina Göransson/Bon Aqua med åtta fel. Segern gav John Hickey 12 000 kronor.

Resultat Falun

Vid första veckan av Norrköping Horse Show var den högsta klassen en nationell 1,45 som reds med winning round. klassen hade 18 startande där hälften red felfritt i första omgången och gjorde upp om de fem placeringarna i en andra runda. Felfri och snabbast var Cornelia Rylen på Seraton HB (OLD val f-04 e Sanford-Jolly Groom, uppf Borislav Borisov) som tog hem segern före Johanna Rinnesjö på Campione. Förstaprischecken i Norrköping var på 3 500 kronor.

En ryttare som plockade med sig en lång rad segrar och placeringar från Norrköping Horse Show var Jennie Juhlin. Med Condoctro blev det seger och en fjärdeplats i 1,40. Med Beyonce tog Jennie en andraplats i 1,40 samt en seger och en andraplats i 1,35 – därtill flertalet segrar och placeringar med andra hästar i klasserna under.

Resultat Norrköping 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden