Hoppning
8 september 2017 17:48

Stephanie Holmén dubbelt placerad i Danmark

Det har gått bra för Stephanie Holmén senaste tiden och framgångarna fortsätter. I dag knep hon två placeringar i samma klass i Sommersted, Danmark.

Stephanie Holmén dubbelt placerad i Danmark
Stephanie Holmén tog två placeringar i samma klass i Danmark (arkivbild)

En lång rad svenska ryttare är denna helg och tävlar vid det tvåstjärniga meetinget i danska Sommersted. I dagens högsta klass, en 1,45 över två rundor, blev Stephanie Holmén dubblet placerad. Av de 56 startande ekipagen nollande 16 av dem i båda rundorna. Stephanie var enda svensk som lyckades med den bedriften – och två gånger om dessutom.

Med Clarence (OLD val f-07 e Clinton-Lancer III, uppf Josef Elbers) var en hon en dryg sekund långsammare än segrande Linnea Ericsson-CareyBoomerang, Danmark, och tog därmed hem andraplatsen. Med Carma (23) (SWB sto f-04 e Cardento-Ralmé Z, uppf Eva Ohlsson & Björn Lundgren) tog Stephanie en sjätte plats.

Även Sandra Carlsson, Karolina Kielbasa Borgström och Jannike West nollade i första omgången men drog på sig fyra fel vardera i andra rundan. Både Sandra och Karolina hamnade dock bland de placerade i klassen.

I morgon fortsätter tävlingarna med bland annat en 1,45 med många svenska ekipage i startfältet.

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden