Hoppning
9 oktober 2012 16:52

Malin på gång igen

Malin Baryard Johnsson har legat lågt efter Falsterbo Horse Show men till helgen är hon på gång igen. Med Tornesch 1042 och Baltimore som toppar kommer Malin med ett flertal hästar till elithoppningarna på Strömsholm.

– Tornesch är pigg och helt återställd efter skadan. Varken han eller Baltimore kommer dock att gå den stora rundan utan för nöja sig med några 1,40-starter till att börja med, berättar Malin, som själv är tävlingssugen efter några månaders paus.

– Pausen var beräknad. Tornesch skulle få vila efter OS och Baltimore har ägnat sig åt avel. Det enda som ligger utanför planen är att jag och Tornesch missade OS på grund av att han blev skadad i Falsterbo.

Med till Strömsholm kommer även Actrice, som varit på spabehandling i sex veckor.
– Hon har varit otursförföljd och mycket borta på grund av skador. Efter spabehandlingen har hon dock varit ohalt i tre månader men jag har inga större planer för henne. Vi tar en dag i taget.

För Tornesch och Baltimore väntar däremot större uppgifter efter Strömsholm. Båda har världscuptävlingarna i Lyon och Verona i början av november på dagordningen. Det är något som Malin ser fram emot och både hon själv och alla andra hoppas givetvis att världscupsatsningen bär ända fram till finalen i Scandinavium.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden