Hoppning
8 november 2014 18:01

Westergren vann GP-kvalet

Marcus Westergren och Casa de la Marta Bay tog hem segern i 1,50-kvalet till Volkswagen Grand Prix på Billdals Ridklubbs elittävlingar på lördagen.

Nästan 70 ekipage var med och fajtades om platserna till söndagens Grand Prix. Marcus Westergren och Casa de la Marta Bay (sto f 2003 e Casa Grande-Zalmeco) vann tidshoppningen med en dryg sekund tillgodo på tvåan, Jonas Rinné/La Belle. Totalt hade klassen sex felfria ekipage. 
– Bra inför morgondagens final, där planen är att vinna så klart, säger Marcus Westergren via ett pressmeddelande. 

Han vann även Volkswagen Grand Prix i Umeå tidigare i höst och är därmed redan direktkvalad till finalen. 

Volkswagen Grand Prix startar i 1,50 med winning round klockan 13 i morgon, söndag, och 26 ekipage är klara för klassen, bland annat Royne Zetterman, Linda Heed, Niklas Arvidsson, Douglas Lindelöw och kvalsegraren Marcus Westergren. Finalen i serien går på Flyinge om två veckor. 

På lördagen reds det också en 1,40-hoppning i Billdal. Den klassen vanns av Helsingborgsryttaren Niklas Arvidsson/Hasard 1245.

Läs mer

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden