Ponny
8 april 2017 21:49

Emma Tedenström vann dubbelt i Heby

Vid Heby Ryttarförening har det under lördagen ridits nationell dressyr. Emma Tedenström och Giacomo tog storstilat hem dubbla segrar i de högsta klasserna.

Emma Tedenström vann dubbelt i Heby
Fin säsongsdebut för Emma Tedenström och Giacomo (arkivbild).

Regerande svenska mästarna Emma Tedenström, Sundby Ridklubb, på Emma Tedenström och D-ponnyn Giacomo (ASRP, val f-07 e Green River xx-Power Boy, uppf Helena Collijn) gjorde årets säsongsdebut i Heby. I lagtävlansprogrammet vann de med 70,0 procent före Tekla-Maja Magnusson på Memory med 67,179 procent. Emma och Giacomo sattes främst av alla tre domare.

I det individuella mästerskapsprogrammet sattes Emma och Giacomo åter igen på första plats av alla domare, och red ihop 71,016 procent före andraplacerade My Skytt Rosén på Angelo Cristiano med 65,163 procent.

Även i kategori C blev det samma segrare i båda klasserna. Filippa Undvall, Djursholms Ridklubb, tog hem två segrar med Angelo (ASRP, val f-08 e Jarno-Verona’s Bo-Gi, uppf Christina Brüzelius Bentele). I lagtävlansprogrammet red de ihop 68,120 procent före Emma Gustafsson på Daisy 696 med 61,838 procent.

I det individuella mästerskapsprogrammet blev det seger för Filippa och Angelo med 67,276 procent före Emma Ek på Tik Tac med 66,220 procent.

Resultat 

Giacomo vann säsongsdebuten på 7O% ⭐️

Ett inlägg delat av Emma Tedenström (@emmatedenstrom) Apr 8, 2017 kl. 9:30 PDT

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden