Ponny
9 april 2017 18:16

Ingrid Ravik bästa svensk i Belgien

Vid Grand Prix-hoppningen i belgiska Bonheiden gjorde Ingrid Ravik och Attyrory Bye Bye Love GP-debut. Det slutade med placering och de blev bästa svenska ekipage i klassen.

Ingrid Ravik bästa svensk i Belgien
Ingrid Ravik och Attyrory Bye Bye Love tog en placering i sin GP-debut.

Dagens Grand Prix-hoppning över 1,25 i Bonheiden hade 57 startande. 15 av dem var svenska ekipage.
– En klassisk GP-bana som krävde både koncentration och en ridbar, storhoppande ponny, skriver landslagsledaren Thomas Fasteus i ett pressmeddelande.

Totalt blev det tolv felfria ekipage som gjorde upp i omhoppning. Enda felfria svenska ekipaget var Ingrid Ravik på Attyrory Bye Bye Love (sto f-08 imp Irland), en fin prestation då det var både Ingrids och ponnyns GP-debut.

I omhoppningen blev det ett oturligt nedslag, och Ingrid kom på tolfte plats. Å–vriga placerade svenska ekipage blev Ellinor Liwing på Poetics Blond Girl som kom på trettonde plats efter ett tidsfel i grundomgången, och Mathilda Bohlin på Esquisse du Bois des Isnes som kom på fjortonde plats som snabbaste fyrafelare.

Klassen vanns av Lily Freeman-Attwood, Storbritannien, på Valmy De Treille.

Film från lördagens hoppning: 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden