Ponny
22 juli 2017 15:30

Tredje Msv A-segern på tre starter

Wilma Hallberg och Yes To Carrots siktar mot medalj på SM. I Strömstad visade de att de är i fin form när de gjorde sin tredje start på Msv A-nivå. Resultatet blev en tredje seger för ekipaget.

Tredje Msv A-segern på tre starter
Wilma Hallberg och Yes To Carrots har startat i tre Msv A-hoppningar med tre segrar som resultat.

Strömstads Ridklubb har denna vecka sina populära tävlingar ”Räkanhoppet”. Själva Räkan-tävlingarna går på hinder upp till Msv B-nivå och har relativt stora startfält. De allra högsta klasserna däremot lockar inte lika många deltagare.

Fredagens Msv A hade inga starter och lördagens klass på samma höjd bestod av två ekipage. Trots det blygsamma startfältet ska resultatet i klassen inte förringas. Segrade gjorde 13-åriga Wilma Hallberg, Uddevalla Ryttarförening, på C-ponnyn Yes To Carrots (ISH val f-06 imp Irland) som enda felfria ekipage.

Detta är Wilmas och Carrots tredje start i Msv A tillsammans och de har tagit lika många segrar. Tävlingarna i Strömstad visade att ekipaget är i finfin form inför det kommande SM:et på Sundbyholm.
– Målet på SM är att först ta sig till final, och där försöka ta en medalj, säger Wilma till Ridsport.

Efter SM satsar Wilma på att lyckas ta sig till Carl Philips pris i Friends, och förhoppningen är att försöka ta sig till NM nästa år. Carrot har Wilma haft i ett halvår, och hon beskriver honom som en fantastisk ponny.
– Han är tuff och ställer alltid upp för mig och gör sitt bästa, säger Wilma.

Resultat Msv A Strömstad

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden