Sport
28 november 2014 16:33

Inledande brasiliansk seger

Det blev en brasiliansk seger på den första internationella hoppklassen i Friends Arena. Marlon Mųdolo Zanotelli var snabbast över 1,40-hinder tillsammans med Vera, tätt följt av Niklas Arvidsson och Angelica Augustsson.

Inledande brasiliansk seger
Marlon Módolo Zanotelli tog den första internationella hoppsegern i Friends Arena. BILDBYRÅN STR

Klassen på fredagseftermiddagen avgjordes i två faser direkt efter varandra. Banan bjöd inte på några större tekniska svårigheter, vilket syntes i resultatet – hälften av de 18 startande var dubbelt felfria. Bröderna John och Michael Whitaker satsade givetvis på vinst med vändbara och snabba hästar. Men de var inte i närheten av att ta hand om segerrosetten.

Istället var det Marlon Módolo Zanotelli och Vera som tidigt satte press på resterande ryttare. Både flickvännen Angelica Augustsson/Madame Butterfly och Niklas Arvidsson/Cobolt och  försökte utmana om segern, men marginalerna visade sig vara på brasilianarens sida.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden