Avel
1 maj 2014 21:01
Ridsportplus

Elva diplom i Flyinge

Dag 1 av 3-årstesten gav elva diplom i Flyinge. Bästa hopphäst med 50,5 poäng var stoet Zumba (32) (SWB), uppfödd av Möllerup Hästavel AB. Bästa gångartshäst var stoet Scientia (36)( SWB) med 49,5 poäng. 3-årstesten fortsätter fredag 2 maj och sänds via webb-tv.

Elva diplom i Flyinge
Zumba hoppar högt. Kim C Lundin kim@witnet.se

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Varmblodsklubben Malmöhus har 3-årstest under tre dagar varav två går av stapeln i början på maj och en tredje dag genomförs tillsammans med Flyinges utbildningar i slutet av maj.

Torsdagen hade 35 hästar till start inför domarna Lasse Berglund och Jan-Ove Olsson. Den varma våren och fina vädret de senaste veckorna har gjort nytta på årets 3-åringar.

Bästa hopphäst Zumba var ett stort sto, 174 cm e Chairman La Silla med Feliciano som morfar, båda hingstar som tjänstgjort på Möllerups hingststation.

Gångartsstoet Scientia är efter ’Tailormade Temptation-Sandro Hit och är uppfödd av Lena Nyström på Hässleberga. Hon har två framgångsrika helsyskon genom Tomahawk (ex Tight Junction (SWB)) och Stigma som har varit både segerföl och bästa sto i DWB.

Resultatet visas på Varmblodsklubben Malmöhus hemsida senare ikväll.
Startlista fredag
Katalog torsdag och fredag
Webb-TV sändning Det kommer att finnas klipp på deltagande hästar här efter att testen är slut.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden