Hoppning
20 mars 2023 06:20

1,45-segrar till Ryan och Cristofoletti

NationelltThomas Ryan och Karmel van de Watering har klickat fint efter att hingsten ridits av Jens Fredricson. I helgen blev det en 1,45-seger på Flyinge för ekipaget. På Grevagården hette 1,45-vinnaren Roberto Cristofoletti.

1,45-segrar till Ryan och Cristofoletti
Thomas Ryan, här med en annan häst, tog hand om helgens 1,45-seger på Flyinge. Foto: Roland Thunholm

Det har ridits ett par 1,45-klasser i Sverige i helgen och på Flyinge var det Thomas Ryan som tog hem segern tillsammans med enögda hoppkanonen Karmel van de Watering (BWP hingst f-10 e Diamant de Semilly-Quick Star, uppf Marcel Broeckx, äg Lövsta Stuteri AB). Klassen sponsrades av Interbreed AB, hästföretaget som delägs av Jens Fredricson som tidigare red hingsten.

Tvåa i klassen var Evelin Lavén med Cornets Baloufee som tidigare gjorde en resa till svår klass med Nellie Berntsson i sadeln. Amanda Oskarsson och Favorable red in på tredjeplatsen. Cornelia Wallenborg som ingår i juniorlandslagets A-trupp red dubbelt felfritt med sin topphäst Manick (SWB val f-07 e Manhattan-Contendro, uppf Vibeke Jonsson, äg Stall Wallenborg) och blev femma. Klassen bjöd på 24 startande ekipage varav sju gick till omhoppning.

På Grevagården var det Roberto Cristofoletti som tog hand om förstaplatsen med Got To Give CC (SWB hingst f-11 e Orlando-Chin Chin, uppf D Carlberg & Son och CC Stud, äg Roberto Cristofoletti). Tvåa var Robin Ingvarsson med Amanto Z medan Frida Reuterwall och F.VIP red in på tredjeplatsen. Klassen bjöd på 16 startande ekipage varav sju ekipage fick rida omhoppning.

Flyinge Hästsportklubb resultat 1,45

Grevagårdens Ryttarförening resultat 1,45

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden