Avel
28 februari 2013 10:35

3-åringarnas löshoppning klar

Tre stycken 3-åriga hingstar är nu klara med sitt bruksprov, efter att ha löshoppats på Flyinge under torsdagförmiddagen.

3-åringarnas löshoppning klar
Diador hade en bra dag på jobbet och domarna gillade vad de såg.

Diador (e Diarado-Polydor) var först ut att visa sin färdighet över hinder. En lugn och sansad individ men mycket, mycket hoppsugen. Domarna tyckte om vad de såg! Stor kapacitet samt god balans och teknik ingick i kritiken.

Call for Pleasure (e Calido I-For Pleasure) hoppade stort men saknade kvickhet för dagen. Det är en 172 centimeter hög 3-åring som ännu inte vuxit i sin stora kropp.

Catch Me (e Catoki-Romanus) var sist ut. En energisk herre som dock hoppade med hög nacke. Kunde varit mer elastisk i kroppen.

I eftermiddag gör de fyra gångartshingstarna sitt sista framträdande. Vem eller vilka hingstar som får sitt eftertraktade G1 brukar bli känt senare under kvällen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden