Sverige
15 april 2017 10:45

Flyinge i annorlunda skepnad

Nu under påskhelgen får varmbloden ge plats när islandshästarna intar arenan i Flyinges stora ridhus. Världens största inomhustävling för islandshästar, World Toelt, har premiär i Sverige.

Flyinge i annorlunda skepnad
Stora ridhuset på Flyinge har annorlunda skepnad under påskhelgen. © Copyright 2017 Fredrik Jonsving / Jonsvingphoto, all rights reserved.

Just nu pågör World Toelt i Flyinge – ett evenemang som erbjuder allt för islandshästälskare.
– WorldToelt är väletablerat i Danmark där vi har tävlingar i Odense varje år i februari. Nu vill vi starta upp tävlingen i Sverige också, säger Bo Hansen som är eventansvarig för World Toelt i Sverige.
– Flyinge var ett självklart val, det är en komplett anläggning för hästevenemang och vi har känt oss välkomna sedan dag ett, tillägger Bo Hansen.

Evenemanget började på Långfredagen och håller på till kvällskvisten i dag, påskafton.
– – Massor med fina hästar och massor med bra hingstar. Gillar man islandshästar ska man definitivt inte missa detta, säger Bo Hansen på Flyinges hemsida.

Tidsschema 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden