Hoppning
28 maj 2017 17:14

Delfinaler i 7 Star klara

Delfinalerna i den omgång av 7 Star som reds på Norrköping International Horse Show i helgen är klara. Stina Lillje vann 1,30-klassen, Viktor Melin vann 1,50-klassen som också var en Grand Prix medan Sandra Jonasdotter hoppade hem 1,40-klassen.

Delfinaler i 7 Star klara
En glad Stina Lillje rider ärevarv med Savanna K. Foto: Roland Thunholm

Stina Lillje och Savanna K (SWB sto f 2005 e Carte d´Or-Everest, uppf/äg Karin Larsson) var ett av sex ekipage som hade med sig noll fel till winning round i 7 Stars delfinal över 1,30-hinder på söndagen. Ekipaget, som tävlar för Jump Club, var sedan ett av fyra som höll nollan även i andra rundan och vann med en dryg sekund tillgodo på tvåan, Louise Torgersen/Belinda. 

Det var 29 ekipage i klassen och segern gav 7 000 kronor i prispengar. 

 

Viktor Melin vann Grand Prix-hoppningen över 1,50-hinder i Norrköping. 

Delfinalen på 1,50-höjd var också en Grand Prix och hade 27 startande ekipage. Åby Ridklubbs Viktor Melin vann med Atina efter att ha stått för en av klassens tre dubbelnollor. Även i denna klass var Louise Torgersen tvåa, nu med Caville. GP-segern gav 20 000 kronor i prispengar. 

I delfinalen över 1,40-hinder med 10 000 kronor i förstapris gick segern till Sandra Jonasdotter och Carash 2 (val f 2002 e Cantaro-Quasi Roi, uppf  Michael Herz, äg Kerstin Martinsson), Umeå Ryttarförening. 

Sandra Jonasdotter är en av söndagens delfinalsegrare i Norrköping.

Klassen hade 23 startande och elva tog med sig noll fel till winning round. Carash 2 och ytterligare sju hästar var felfria även i andra rundan. Det var knappt två tiondelar mellan segraren och tvåan, Karin Martinsen med Järta. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden