Hoppning
22 maj 2013 12:45

Saint Amour till Tyskland

Den godkända hingsten Saint Amour 1125, som bland annat vunnit världscupen i Scandinavium med Svante Johansson, har flyttat till Tyskland som är hans födelseland.

– Han är sedan i går kväll hos Janne-Friederike Meyer utanför Hamburg, berättar Britta Åhlund som, tillsammans med Bo Johansson i ägargruppen, körde hingsten till hans nya stall.

Britta berättar vidare att Janne-Friederike ser fram emot att jobba med Saint Amour (hingst f -99 e Stakkato-Sherlock Holmes) som hon alltid tyckt om och följt i hans karriär med Svante.

Det handlar inte om någon försäljning men ägarna i Group 2008 AB är mycket nöjda med lösningen. Hingsten är till salu och kommer hos Janne-Friederike, som bland många meriter vunnit Grosse Preis i Aachen och är regerande världs- och Europamästare i lag med Tyskland, ut på internationella tävlingar, där han blir ett komplement till hennes övriga hästar.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden