Dressyr
17 oktober 2013 13:00

Finslipet ska etablera Malin i toppen

Ņratals slit har gett resultat för Malin Hamilton. Förra året och ännu mer i år har hon fått känna på ljuset. Tillsammans med Fleetwood ingick hon i det svenska laget i Aachen, senare under säsongen blev det silver i SM - och så blev de uttagna till EM i Herning.

Finslipet ska etablera Malin i toppen
Malin Hamilton trivs med kombinationen att tävla internationellt och att hålla lektioner på ridskolan. ´Jag gillar att ha många bollar i luften´. Roland Thunholm

Ute på Veda, där Vallentuna ridskola har sin stora anläggning, håller Malin Hamilton till. Några tankar på EM fanns inte allra först. Målet har hela tiden varit att rida 70 procent på internationella tävlingar.

– Och att komma med i A-laget. Efter Aachen fanns jag på långa listan, säger hon. 

I senaste numret av Ridsport kan du läsa mer om Malin Hamilton och hennes väg till framgång. Den kommer till våra prenumeranter i dag, och finns i butik imorgon. Vill du prenumerera, klicka här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden