Blogg
16 december 2014 20:27

Förberedelser

Efter några ganska hektiska veckor, trots tävlingsfria helger,(vi har sålt ganska många hästar och ponnyer, så det har varit besiktningar och mycket provridningar) så ska vi nu iväg på årets sista evenemang, hopptävling i Roosendaal, Holland.

Efter besök av distriktveterinären för obligatoriskt intyg för utlandsresa, har jag även varit hos Ulrike idag och kollat Bernies sena för andra gången. Han har travat två månader nu, och får börja galoppera litet nu, så det känns skönt, han är ganska uttråkad efter några månader på grusvägen, och vill helst galoppera hela tiden.

Allt är nu packat, Clara badar hästar, och vi ska komma iväg om ett par timmar, köra natten för att slippa trafik, sen stanna några timmar hos en kompis, för att undvika morgonrusning. Vi har bara besiktning i morgon, och vår tävling börjar torsdag.

Några nya hästar och ponnyer har precis kommit in, så Sabrina har litet roligt att pyssla medan vi är borta. Det brukar kunna bli ganska mycket kunder i mellandagarna, då folk är lediga och har tid. De senaste fyra irländarna åker till sina ägare i Stockholm i morgon, så något färre hästar för henne att hålla igång i alla fall.

Får bli en snabb-blogg idag, så vi kommer iväg.

Håll tummar så hörs vi kanske innan jul!

Ps jag hoppas INTE på snö.
/Anna

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden