Sverige
30 mars 2016 08:08

Borås-tävling prisad av Lövsta

Lövsta Future Challenge har delat ut sitt nyinstiftade Hållbarhetspris för första gången och de tre nominerade var Tärnsjö Garveri, HästSverige.se och Gina Tricot Grand Prix i Borås. Vinnaren blev de sistnämnda kandidaten.

Borås-tävling prisad av Lövsta
Anna Appelqvist från Gina Tricot Grand Prix tog emot priset. Magnus Olausson

Boråstävlingen Gina Tricot Grand Prix blev den första vinnaren av Lövsta Future Challenges Hållbarhetspris. De började med att miljöcertifiera sina tävlingar genom Håll Sverige Rent 2015 och har i år lagt till social hållbarhet som ytterligare en dimension genom ett nära samarbete med Våga satsa vinn och Min stora dag.

Motiveringen till priset löd:
”Vinnaren av Lövsta Future Challenges hållbarhetspris 2016 går till en organisation som var tidigt ute med att göra hållbarhet till en del av sina kärnvärden. De bedriver ett systematiskt och långsiktigt arbete och tar in hållbarhet i alla delar. Dessutom har de etablerat ett fruktbart samarbete med sin huvudpartner och tillsammans gör de hållbarhet till en ledstjärna.”

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden