Sverige
28 oktober 2012 14:39

Talangprojekt togs emot positivt

Andra dagen av Ridsportforum ägnades åt talangutveckling, ridskolornas framtid, förbundsstyrelsens prioriterade områden och valbara seminarium.

Talangprojekt togs emot positivt
Gruppdiskussioner vid ett av de valbara seminarierna som var en av de sista punkterna på det två dagar långa Ridsportforumet.

Positivast reaktioner möttes talangutvecklingsprogrammet av. Ett pilotprojekt där sju ryttare i åldern 16-25 år har tagits ut presenterades tillsammans med den talangutvecklingsplan som har tagits fram. ”Äntligen! Struktur, stöttning och verktyg – tydligt.” och ”Så bra och spännande med ridsportens talangsatsning. Blir taggad på att åka hem till föreningen och starta.” var några av kommentarerna på forumets blogg och twitter. En av pilotprojektets ryttare är Filip Ågren, Karlstad RK, som med Cardina, vann lördagens kvalklass till GHS Morgondagens vinnare vid elittävlingarna hos Billdals RK.

Innan deltagarna fick gå till de avslutande seminarierna fick de också en genomgång av ridskoleinventeringen som genomförts och framtidens kvalitetssäkring av ridskolor. Ordförande Anders Mellberg berättade om de prioriterade områden förbundsstyrelsen arbetat med och vilka områden som prioriteras 2013.

Läs mer

Utförligt referat kommer i Ridsport nummer 22 som är hos våra prenumeranter den 1 och finns i butik från och med fredag den 2 november. Om du vill ha Ridsport direkt hem i brevlådan, beställ HÄR.
Du kan även köpa Ridsport som digital tidning via Qiozk – HÄR hittar du senaste numre
t.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden