Dressyr
16 augusti 2013 22:03

Första kvalen ridna

På fredagen reds de första kvalen under de pågående SM-tävlingarna i dressyr för ponnyer och juniorer hos Equality riders i Hästviken.

I juniorernas klass tog Isabella Tovek och Connery, Himledalens Ridklubb, ledningen med 71,396 procent. Tätt efter ligger Kumlaekipaget Emelie Aldenfalk med Winton, trea är Emma Skeppstrand med Bertram, Stockholms Fältrittklubb. 

Isabella Tovek har tagit täten även bland D-ponnyerna med Magic Golden Boy. Willandsryttaren Amanda Svanberg ligger både tvåa och trea.

Linnea Holmgren, Grums Ryttarförening, och Indiana Joe är etta bland C-ponnyerna med Moa Södergren och Adrenalin på andraplats. Ella Viebke och Daylight är trea.

I B-ponnyklassen leder Åsboryttaren Zelma Björk med Ollies Felix före Mörrumsekipaget Roxanna Nilsson/Stenbroåsens Carlos. Här är Matilda Jakobsson och Adfer Mr Marmite.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden