Dressyr
23 juni 2015 07:41

Totilas gör comeback

Det är nästan ett år sedan sist. Men nu är comebacken planerad för legendaren Totilas. Det är publiken i tyska Hagen som får se den svarta hingsten på tävlingsbanan igen.

Totilas gör comeback
Totilas och Matthias Rath är snart tillbaka på tävlingsbanan igen. (Arkivbild)

Rykten har florerat en tid. Och nu berättar Totilas ryttare Matthias Rath på sin webbplats om den planerade comebacken. Det blir på de femstjärniga tävlingarna med Nations cup i tyska Hagen 8-12 juli. 

Totilas har inte tävlat sedan på Aachens stortävlingar i mitten av juli förra året. Då vann han duellen mot Valegro och Charlotte Dujardin i både Grand Prix och Grand Prix Special. Sedan strök ekipaget sig före küren. Tanken var att Totilas skulle vara med på VM, men hingsten fick en lättare skada på precampen.  Under våren har det varit en hel del spekulationer om när ekipaget ska komma tillbaka, men nu är det alltså officiellt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden