Hoppning
17 oktober 2015 12:37

Flest poäng till Wilma och Karin

Wilma Heie var snabbast och vann säsongens första kval för juniorer i GHS Morgondagens vinnare vid elithoppningarna hos Billdals RK. Karin Martinsen toppade motsvarande för GHS Young Rider Cup.

37 ekipage prövade lyckan i 1,35-klassen över två faser för juniorryttare. 15 höll nollan i den första fasen och sex fortsatte felfritt även i den andra.

Klart snabbast av dubbelnollorna var Wilma Heie och den belgiska Esmey van Kastanjehof (sto f -04 e Thunder Van De Zuuthoeve-Quito De Baussy). Det gav full poäng i det första av fem kval som ska leda till final i Scandinavium under Gothenburg Horse Show.

Resultat

Det första kvalet i GHS Young Rider Cup gick som en öppen klass över två faser på 1,45-höjder. Därmed fanns även seniorer i klassen och nästan halva startfältet nollade den första fasen. Många seniorer klarade även nollan i den avslutande fasen men ingen så snabbt som young ridern Karin Martinsen med den Tysklandfödde Condello (val f -03 e Contendro-Ramiro’s Son II).

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden