Hoppning
22 mars 2015 16:44

Helena trea i Grand Prix

Helena Persson var bäst av svenskarna med tredje plats i söndagens Grand Prix i trestjärniga Arezzo, Italien.

Helena trea i Grand Prix
Helena Persson och Bonzai H, här i fjolårets final i VW Grand Prix, dubbelnollade till tredje plats i söndagens Grand Prix. Foto: Roland Thunholm

Precis som tidigare i veckan var svenska ryttare med långt fram även på söndagen. Toppklassen gällde Grand Prix över två 1,50-rundor, som fick tre blågula ekipage med hela vägen. Helena Persson fullföljde även felfritt med Bonzai H på en tid som höll till tredje plats bland fyra dubbelnollor.

Jonna Ekberg, som varit placerad i samtliga höga klasser, tappade nollan i den andra rundan som sjua med Equita van´t Zorgvliet. Johan Lundhs Miebello petade ytterligare en bom på det andra varvet med tionde plats som följd bland 15 placerade.

I silverrundans Grand Prix över 1,45-höjder var Peder Fredricson fyra med H&M All In, Helena Persson femma på Yajamila, Malin Baryard Johnsson nia med Corporal VDL 1224, Jonna Ekberg elva med Ratina des Rondets och Petronella Andersson på tolfte plats med Limestone Grey bland 20 placerade.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden