Hoppning
22 mars 2015 15:39

Patrik avslutade till seger

Patrik Andersson var bäst kompis med klockan när han avslutade till seger i söndagens 1,45-klass som var topp på helgens nationella hoppningar på Grevagården utanför Skövde.

Alla sex till winning round kom med rena protokoll från grundomgången och fortsatte lika felfritt i avgörandet. Fredrik Jönsson var i ledning med Aloubet, när Patrik Andersson kom in som sista ryttare efter bäst tid i grundomgången.

Patrik såg också till att bli snabbast även när det gällde som mest. Inte med så mycket men sju hundradels sekund räcker alla dagar i veckan och då fick han också leda ärevarvet med Unique B (sto f -02 e Roderik-Caprilli, uppf Berga gård AB).

Lördagens 1,40-klass vanns av Emma Emanuelsson och Hansa Kredit Obelix (hingst f -05 e Orlando-Lasandos, uppf Alexander Buschewitz), som var trea i söndagens 1,45-hoppning.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden