Sport
31 maj 2015 16:00

Nya kvalsegrare i RPC

Saga Hansen blev första segrare när årets tredje kvalomgång i Ridsport Ponny Cup avgjordes på Sundbyholmtravets ridanläggning.

Nya kvalsegrare i RPC
Saga Hansen med Munsboro Hyland.

Kategori B fick tre felfria över grundomgångens Medelsvår B-bana. Ingen av dem fortsatte felfritt i omhoppningen och av två med fyra fel var Saga Hansen snabbast och fick ett nytt Ridsport Ponny Cup-täcke till sin Munsboro Hyland. Som många kanske minns vann Saga även förra helgen i Umeå.

I kategori C grupp 1 vann Emma Haag med Steel Flight som snabbast av två felfria bland åtta ekipage i omhoppning. I grupp 2 var Frida Bloman och Atlas enda nolla i grundomgången.

Kategori D grupp 1 fick tolv felfria till omhoppning som vanns av Kajsa Björe med mamma Lottas uppfödning Bright Eyes. Arrangörklubbens Fanny Berthem fick det röda RPC-täcket till Caherconree Diamond Belle som segrare i grupp 2 bland fyra i omhoppning.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden