Dressyr
13 oktober 2014 17:55

Svenska segrar i Danmark

Dressyrryttaren Emelie Aldenfalk och Winton vann lördagens klass för unga ryttare i danska Odense. På söndagen och måndagen blev det svenskt i topp i juniorklassen genom Sofie Andersson och Donna Samba Nds.

Svenska segrar i Danmark
Sofie Andersson och Donna Samba Nds ordnade svensk seger i Odense på söndagen.

Det var 23 ekipage som startade klassen som reds i FEI:s lagtävlansprogrogram för unga ryttare. Det svenska Kumla-ekipaget Emelie Aldenfalk och Winton (val f 2004 e Warsteiner- Donnerfly) slutade på 70,483 procent och var därmed bäst i klassen. 

I lördagens klass för juniorer, som reds i FEI:s lagtävlansprogram för juniorer, slutade Sofie Andersson och Donna Samba Nds tvåa med 70.54 procent. I söndagens juniorklass, FEI:s individuella mästerskapsprogram, blev det seger för ekipaget med personbästa 72,061 procent. Klassen hade 24 startande ekipage. 

På måndagen följde Sofie Andersson upp med seger i juniorernas kür med 74,250 procent medan Emelie Aldenfalks 74,958 procent räckte till en andra plats i unga ryttarnas kür. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden