Hoppning
20 juni 2015 13:56

”Alex” och Douglas placerade

Han fick inte rida i det svenska laget på helgens Nations cup i holländska Rotterdam. Men på lördagen var Alexander Zetterman tvåa med Zidane i en 1,45-hoppning. Douglas Lindelöw och Udermus var tolva i en 1,55-klass.

”Alex” och Douglas placerade
Alexander Zetterman och Zidane var nära att vinna lördagens 1,45-hoppning i Rotterdam.

Det var i en ren tidshoppning med över 40 starter på lördagen som Alexander Zetterman och Zidane (val f 2004 e Sam R) var nära att vinna. Det svenska ekipaget stod för en av 15 felfria rundor och var dessutom snabbt. Men segrande Abdel Said, Egyptien, var inte mycket att göra åt. Han och Hope van Scherpen Donder vann med nästan fyra tiondelar tillgodo. Peder Fredricson och H&M Zaloubet slutade elva i klassen.

Lite senare på lördagen red Douglas Lindelöw Udermus till en tolfteplacering i en 1,55-hoppning med nästan 50 starter. Ekipaget var ett av 18 felfria till omhoppning. Där blev det ett nedslag. 

Resulta 1,45

Resultat, 1,55

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden