Hoppning
2 april 2021 14:49

All In gör tävlingscomeback

Tillbaka på bananEfter nästan ett och ett halvt år hemma på Grevlunda är det snart dags för guldhästen H&M All in att göra comeback på tävlingsbanan. Ekipaget kommer att ha ögonen på sig – förhoppningen är att guldhästen har ett stort mästerskap till i kroppen.

All In gör tävlingscomeback
Peder Fredricson och H&M All In. Foto: Roland Thunholm

Efter påsklovet får Peder Fredricson slänga det förargliga gipset som han fick efter ridturen där han gjorde illa senan i högerhanden. Med det väntar också tävlingscomeback för EM-vinnaren H&M All In som är redo att tävla igen efter ett uppehåll på nästan ett och ett halvt år.
– Ja, han är i tävlingsskick nu, säger Peder Fredricson nöjt i en intervju med Dagens Nyheter.

När det stod klart att det inte skulle bli något OS i Tokyo fjol tog Peder beslutet att All In inte skulle tävla något under 2020. I slutet av förra året började Peder sakta bygga upp valacken igen, och i maj gör de sin första start tillsammans. Med två månader kvar till sommarens OS finns det då fortfarande tid för att Peder och förbundskaptenen Henrik Ankarcrona ska hinna få en uppfattning om All In har ett stort mästerskap till i kroppen.

Egentligen skulle All In gått in i ringen redan i april, men på grund av både pandemi och virusutbrott av EHV-1 har det funnits väldigt  få tävlingstillfällen.
– Jag tror det är något som vi kommer att få leva med ett bra tag till så det är bara att göra det bästa av situationen, och anpassa sig efter situationen, säger Peder till Dagens Nyheter.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden