Sportnytt
30 oktober 2015 15:17

Allt eller inget

I maj arrangerade Wermland Equestrian Games på Hammarö SM i hoppning och i dressyr. Det talades även om möjligheten att göra om detsamma 2016 men så blir det inte.

En representant från Ridsportförbundet tyckte att arrangören skulle ansöka om att göra en repris 2016 men visste tydligen inte om att det var utlovat till en klubb i Strömsholm.

– Lite senare fick vi erbjudandet att hålla i SM i hoppning, men vi ville ha allt eller inget, säger tävlingsledaren Sophie Wilhelmsson till Nya Wermlands-Tidningen.

Några mästerskapsplaner har heller inte lagts på hyllan. För 2017 finns en ansökan om att arrangera NM i hoppning och i dressyr och året efter är siktet inställt på ett gemensam SM i hoppning, dressyr och fälttävlan. Den fälttävlansbana som håller på att färdigställas väntas bli klar i slutet av nästa år skriver tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden