Boktips
7 maj 2014 11:47

Amerikansk bokserie om dressyr

Sugen på att läsa om hästliv? Här tipsar vi om en amerikansk bokserie som utspelar sig i ett dressyrstall i Florida.

Amerikansk bokserie om dressyr

Karen McGoldrich är dressyrtränare med ett privat träningsstall i Georgia. Hon har påbörjat en serie romaner i dressyrmiljö, där två titlar hittills har utkommit: The Dressage Chronicles och A matter of feel.

De handlar om den unga Lizzy som i tonåren resolut väljer ett liv med hästar före det konventionella man och barn. Hon börjar sin resa in i hästsportvärlden genom att bli arbetande elev till dressystjärnan Margot Fanning och åker till södra Florida för att vara där över säsongen. Men snart uppslukas hon av den speciella världen med miljonhästar och ambitiösa kvinnor och får en lektion i mer än bara dressyrridning.

Boken finns både som e-bok och i pappersformat. Tillgänglig via bland annat www.amazon.com  
Detta är ett boktips vi fått från en Ridsportläsare. Vi välkomnar alla tips om böcker som utspelar sig i hästmiljö! Maila till: ingrid.andersson@tidningenridsport.se  

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden